KO JE CBSA?

Saznajte više o timu CBSA

NAŠE ISKUSTVO ŠIROM SVETA

CBSA je globalni savez iskusnih profesionalaca iz različitih oblasti koji udruženo deluju - advokati, poreski savetnici, lica koja planiraju ostavinu, agenti nekretninama, svi koji vam mogu pružiti usluge bez obzira u kojoj zemlji očekujete da primite nasledstvo. Pružamo sveobuhvatan komplet usluga porodicama koje nasleđuju imovinu u inostranstvu i savetujemo im kako da za njih najbolji način obave prenos imovine.

Svi naši članovi i partneri su veoma upućeni u saradnju povodom složenih slučajeva nasleđivanja u inostranstvu. Uvek stoje na raspolaganju i pružaju sveobuhvatne usluge klijentima širom sveta kroz svoje firme i povezana društva. Naši partneri posluju širom sveta i pružaju usluge na najvišem nivou.

Posvećeni smo pomaganju klijentima da dođu do svog nasledstva i usmeravamo ih po pitanju prevazilaženja zakonskih i ostavinskih izazova u 15 jurisdikcija širom sveta.

Nikola Tomašević

Predsednik

Nikola Tomašević je osnivač i predsednik saveza, i osnivač advokatske kancelarije Four Legal Attorneys u Beogradu.

Nakon sticanja značajnog iskustva u radu sa istaknutim ličnostima iz sveta biznisa u raznim oblastima poslovnog prava, Nikola se fokusirao na savetovanje korporacija i imućnih pojedinaca.

Pored pomaganja klijentima u rešavanju složenih pitanja iz oblasti poslovnog prava, Nikola takođe savetuje klijente u privatnim stvarima, uključujući planiranje ostavine i upravljanje bogatstvom. Njegovo iskustvo u radu sa međunarodnim klijentima mu je pružilo duboko razumevanje potrebe klijenata za pravnim savetovanjem u često složenim međunarodnim pitanjima. Kao advokat koji se bavi svim oblastima poslovnog prava, tokom velikog dela svoje karijere, Nikola je savetovao fizička lica u oblasti porodičnog i naslednog prava, a u vezi sa porodičnim biznisom.

Nikola je stekao i međunarodno iskustvo radeći u Studio Legale Sutti u Milanu. Takođe je savetovao i veliki broj međunarodnih i nevladinih organizacija.

Oblast rada

Nasledno pravo

Email

nikola.tomasevic@cbsa.eu

Dušan Maksimović

Generalni sekretar

Radeći kao posvećen advokat preko deset godina u oblasti nasleđivanja kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou, Dušan je stekao neprocenjivo stručno znanje u ostavinskim postupcima. S obzirom na takvo iskustvo, imenovan je za generalnog sekretara. Njegova glavna zaduženja u organizaciji su primarno vezana za širenje naše mreže i saradnju kako sa postojećim, tako i sa potencijalnim partnerima. Pored toga, zajedno sa drugim članovima upravnog odbora on ima aktivnu ulogu u donošenju odluka u smislu oblikovanja sveukupnog razvoja strategije.

Oblast rada

Nasledno pravo

Email

dusan.maksimovic@cbsa.eu

Kontaktirajte nas